Vad är skillnaden på pu läder och riktigt läder?
PU är den engelska förkortningen för polyuretan, kemiskt kinesiskt namn “PU.” Microfiber läder står för “ultrafint fiberförstärkt PU-läder.” Den har extremt utmärkt slitstyrka, utmärkt förkylning, andningsbar, anti-aging egenskaper, är bäst läderalternativ. och läderersättare eller läderersättningsmaterial, kan ersätta läder perfekt! fångarna PU Microfiber läder är den högsta kvaliteten i PU-läder, faux läder av bästa kvalitet!
Naturläder har utmärkta naturegenskaper används ofta i produktionen av dagliga nödvändigheter och industriprodukter, men med befolkningstillväxten i världen, människans efterfrågan på läder fördubblades, ett begränsat antal naturläder kan inte redan möta denna efterfrågan. För att lösa det här problemet, forskarna för decennier sedan började forskning och utveckling av konstläder, Syntetiskt Läder, för att kompensera för bristen på naturläder. 50 år av forskning den historiska processen är läder, syntetiskt läder till naturligt läder utmanande process.
Övningen har visat att det utmärkta resultatet hos syntetiskt läder är naturläder inte kan ersättas, från inhemsk och internationell marknadsanalys, syntetiskt läder har till stor del ersatt bristen på resurser för naturläder. Användning av läder och syntetiskt läder för att göra väskor, kläder, skor, fordon och möbler dekoration, har fått ökat marknads erkännande, ett brett utbud av applikationer, antalet stora, mängd, är det traditionella naturläder som inte kan uppfyllas.